طرح نظارت های بهداشتی دامپزشکی در مازندران تشدید شد

ساری-مدیرکل دامپزشکی مازندران از آغاز اجرای طرح تشدید کنترل و تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی ویژه نوروز با 63 اکیپ خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمزه آقاپور کاظمی بعدازظهر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران گفت: در این طرح نظارتی 63 اکیپ به مدت یک ماه از کلیه مراکز، تولید، نگهداری و توزیع فراورده های خام دامی بازدید می کنند.

وی گفت: طرح کنترل و تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام نوروز 1403 و ماه مبارک رمضان با 2 اکیپ نظارتی و 47 اکیپ بازرسی شهرستانی و 16 اکیپ نظارت شرعی به صورت روزانه در اجرای این طرح شرکت می کنند که 140 نفر به عنوان بازرس و ناظر بهداشتی و 26 نفر به عنوان ناظر شرعی به مردم عزیز استان خدمت می رسانند.

وی افزود: طرح تشدید نوروزی و ماه مبارک رمضان برحسب دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور و با توجه به تقارن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از 11 اسفند 1403 لغایت 11 فروردین 1404 در دو نوبت و کاری از ساعات 8 الی 14 و 14 الی 20 ادامه دارد.

مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه سلامتی مردم و تأمین غذای سالم از خطوط قرمز و وظیفه اصلی سازمانی ماست تاکید کرد: در اجرای بازرسین اداره کل و شهرستانی با دقت نظر و حساسیت بالا کار خود را انجام می دهند و با کوچک ترین اقدام خلافی که مغایر با قانون و دستورالعمل های سازمانی باشد برخورد خواهند کرد.

وی تصریح کرد: در این طرح باید کلیه مراکز، تولید، نگهداری و توزیع فراورده های خام دامی سردخانه های مربوطه، کشتارگاه های دام و طیور، رستوران ها هتل ها مجتمع های تفریحی داخل شهری و بین راهی آلاچیق داران و کلیه مراکزی که به نوعی با فرآورده های خام دامی خدمات به مسافرین نوروزی می دهند و خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی مورد بازرسی مشترک قرار گیرند.

آقاپور کاظمی در پایان از شهروندان و مسافران محترم خواست علاوه بر اینکه فراورده های خام دامی را از مراکز عرضه معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه می کنند و هرگونه تخلف در عرضه خام دامی را به سامانه 1512 اطلاع رسانی نموده تا در اسرع وقت توسط کارشناسان اداره کل دامپزشکی موردبررسی قرار گیرد.

نظرات

captcha